Velkommen til webinar med Cato Zahl Pedersen
Cato Zahl Pedersen

Velkommen til webinar med Cato Zahl Pedersen

YS` lederutvalg inviterer til gratis webinar i samarbeid med Mitt Lederunivers: “Selvledelse til ledere: Beste versjon av seg selv, også for fellesskapet"

Torsdag den 11. april fra kl. 12.00 til 13.15 er du som er medlem av Skolelederforbundet velkommen til å delta på et seminar i regi av YS og Mitt lederunivers.

Webinaret holdes av Cato Zahl Pedersen som har vunnet 13 gull og ett sølv i fire forskjellige Paralympics, i grenene langrenn, alpint og friidrett.

Cato har har levd et liv som profesjonell idrettsutøver, gjennomført ekspedisjoner til blant annet Sydpolen og Mount Everest, jobbet innen markedsføring og salg, skapt Cato Senteret samt sist arbeidet med prestasjonsutvikling i Olympiatoppen.

Hva handler webinaret om?

– Det hele startet nederst i trappa, da jeg overlevde 17.000 volt i en høyspentulykke i 1973. Armene gikk tapt, men jeg beholdt livet! Hva vil du med livet? Hvem vil du være – for deg selv, og overfor andre? Hva vil du få til? Disse store spørsmålene har jeg funnet gode svar på, takket være gode mennesker rundt meg. Mennesker som alle er ledere på sin måte.

Trinn for trinn oppover i trappa, har Cato Zahl Pedersen vært lidenskapelig opptatt av å skape prestasjon. Det har dreid seg om selvledelse, ledelse, kultur og lidenskap. Webinaret handler om gjennombruddet i ulykken, Sydpolen og Mount Everest, men mest handler det om menneskene og metodene som ligger til grunn for å få ting til, sammen:

– Skal du lede andre, gjelder det å kunne lede seg selv.

Målgruppen for webinaret er ledere på alle nivåer. Webinaret er gratis. Du kan melde deg på ved å trykke på denne lenken til Mitt lederunivers. 

 

Relaterte artikler

Ber regjeringen forkaste forslaget til nye fraværsregler

Skolelederforbundet, KS og Elevorganisasjonen med felles front mot regjeringens forslag til ny fraværsgrense.

Nyheter

Hurra! Ny forsikringsavtale – nye fordeler

Vi har inngått en ny avtale med Gjensidige, slik at du får gode rabatter på noen av markedets beste forsikringer. Er du under 35 år, får du flere nye fordeler. Har du gått over i mer voksne rekker, så kan du nyte godt av økt rabatt på bilforsikring.

Nyheter

Podkast: Hvordan forholder vi oss til kunstig intelligens?

Kunstig intelligens er ikke til å komme bort fra – fremtiden er allerede her.

Nyheter