Velkommen til webinar med Cato Zahl Pedersen
Cato Zahl Pedersen

Velkommen til webinar med Cato Zahl Pedersen

YS` lederutvalg inviterer til gratis webinar i samarbeid med Mitt Lederunivers: “Selvledelse til ledere: Beste versjon av seg selv, også for fellesskapet"

Torsdag den 11. april fra kl. 12.00 til 13.15 er du som er medlem av Skolelederforbundet velkommen til å delta på et seminar i regi av YS og Mitt lederunivers.

Webinaret holdes av Cato Zahl Pedersen som har vunnet 13 gull og ett sølv i fire forskjellige Paralympics, i grenene langrenn, alpint og friidrett.

Cato har har levd et liv som profesjonell idrettsutøver, gjennomført ekspedisjoner til blant annet Sydpolen og Mount Everest, jobbet innen markedsføring og salg, skapt Cato Senteret samt sist arbeidet med prestasjonsutvikling i Olympiatoppen.

Hva handler webinaret om?

– Det hele startet nederst i trappa, da jeg overlevde 17.000 volt i en høyspentulykke i 1973. Armene gikk tapt, men jeg beholdt livet! Hva vil du med livet? Hvem vil du være – for deg selv, og overfor andre? Hva vil du få til? Disse store spørsmålene har jeg funnet gode svar på, takket være gode mennesker rundt meg. Mennesker som alle er ledere på sin måte.

Trinn for trinn oppover i trappa, har Cato Zahl Pedersen vært lidenskapelig opptatt av å skape prestasjon. Det har dreid seg om selvledelse, ledelse, kultur og lidenskap. Webinaret handler om gjennombruddet i ulykken, Sydpolen og Mount Everest, men mest handler det om menneskene og metodene som ligger til grunn for å få ting til, sammen:

– Skal du lede andre, gjelder det å kunne lede seg selv.

Målgruppen for webinaret er ledere på alle nivåer. Webinaret er gratis. Du kan melde deg på ved å trykke på denne lenken til Mitt lederunivers. 

 

Relaterte artikler

Pekefinger eller støttespiller: Hva blir statsforvalterens rolle under den nye opplæringsloven?

Statsforvalteren har ansvar for å ivareta rettssikkerheten til blant annet elever i skolen. Når ny opplæringslov trer i kraft, vil det medføre noen endringer i statsforvalterens rolle, blant annet når det gjelder skolemiljøsaker, omtalt i kapittel 12 (tidligere kapittel 9A).

Nyheter

Har kunstig blitt naturlig?

På Vika videregående i Oslo er skoledagen preget av både kunstig og naturlig intelligens. Hva er erfaringen?

Nyheter | Fagartikler

Mobilfrie klasserom: Striden som aldri stilner

Etter at den nasjonale anbefalingen om mobilfrie klasserom kom tidligere i år, har debatten rast om strengere reguleringer er veien å gå. Rosenborg ungdomsskole i Trondheim har vært mobilfri skole i seks år, men fortsatt kjemper elevene en daglig kamp for å få bruke mobilen mer.

Nyheter | Fagartikler