Lønnsoppgjøret 2023: Hvordan gikk det?

Lønnsoppgjøret i offentlig sektor er ferdig. For våre medlemmer ble det et godt oppgjør som legger gode rammer for videre forhandlinger der lønna forhandles lokalt.

Hilde Pettersen, Knut Arve Skaalvik og Alf Aschim representerte alle sammen forbundet under forhandlingene. Hvordan opplever de resultatet, og hvor går veien videre for dem som snart skal i gang med å forhandle i kommunen sin?

Lytt også til disse

Hvordan forholder vi oss til kunstig intelligens?

Kunstig intelligens er ikke til å komme bort fra – fremtiden er allerede her.Morten Goodwin er en av landets fremste eksperter på kunstig intelligens. Han kommer rett fra Kulturskolens Lederkonferanse til Skolelederforbundets podkaststudio for å dele noen tanker om hvor vi er på vei, ikke minst på utdanningsfeltet.

Mobilpause på Nydalen skole

På Nydalen skole tok de grep for å finne en felles praksis og samordne mobilbruken i klassene. Løsningen de kom fram til, kalte de mobilpause. Rektor Linn Siri Jensen forteller om ordningen og prosessen i forkant.

Hva vet vi om effekten av folkehelse og livsmestring?

"Folkehelse og livsmestring er et tverrfaglig tema i skolen som skal gi elevene kompetanse som fremmer god psykisk og fysisk helse og som gir muligheter til å ta ansvarlige livsvalg", heter det i overordnet del. Målet er klart, men ikke hvordan man skal komme dit, og her vet vi at det store forskjeller.