Bli med på virtuell workshop i ESHA Leadership Series
Ill.foto: Istockphoto

Bli med på virtuell workshop i ESHA Leadership Series

Den 11. april kan du delta på en virtuell workshop i regi av ESHA og Apple Professional. Kurset holdes på engelsk og temaet er Learning Vision for Teaching and Learning with Technology.

Som medlem av Skolelederforbundet har du mulighet til å delta på seks frittstående virtuelle workshops om skoleledelse. Webinarene er utviklet av Apple Professional Learning for ESHA (European School Heads Association). ESHA er en medlemsorganisasjon for nasjonale skolelederforbund i Europa.

Den tredje workshopen i serien holdes på torsdag den 11. april, klokken 13.00 – 14.30. Tittelen på workshopen er Learning Vision for Teaching and Learning with Technology.

Du kan lese mer om workshopen og registrere deg som deltaker på denne lenken.

Kursleder er Vickie Bacon fra Apple Professional Learning. Til daglig jobber hun med ledergrupper for å designe og implementere skolens strategier for bruk av ny teknologi i opplæringen.

Relaterte artikler

Pekefinger eller støttespiller: Hva blir statsforvalterens rolle under den nye opplæringsloven?

Statsforvalteren har ansvar for å ivareta rettssikkerheten til blant annet elever i skolen. Når ny opplæringslov trer i kraft, vil det medføre noen endringer i statsforvalterens rolle, blant annet når det gjelder skolemiljøsaker, omtalt i kapittel 12 (tidligere kapittel 9A).

Nyheter

Har kunstig blitt naturlig?

På Vika videregående i Oslo er skoledagen preget av både kunstig og naturlig intelligens. Hva er erfaringen?

Nyheter | Fagartikler

Mobilfrie klasserom: Striden som aldri stilner

Etter at den nasjonale anbefalingen om mobilfrie klasserom kom tidligere i år, har debatten rast om strengere reguleringer er veien å gå. Rosenborg ungdomsskole i Trondheim har vært mobilfri skole i seks år, men fortsatt kjemper elevene en daglig kamp for å få bruke mobilen mer.

Nyheter | Fagartikler