Bli med på virtuell workshop i ESHA Leadership Series
Ill.foto: Istockphoto

Bli med på virtuell workshop i ESHA Leadership Series

Den 11. april kan du delta på en virtuell workshop i regi av ESHA og Apple Professional. Kurset holdes på engelsk og temaet er Learning Vision for Teaching and Learning with Technology.

Som medlem av Skolelederforbundet har du mulighet til å delta på seks frittstående virtuelle workshops om skoleledelse. Webinarene er utviklet av Apple Professional Learning for ESHA (European School Heads Association). ESHA er en medlemsorganisasjon for nasjonale skolelederforbund i Europa.

Den tredje workshopen i serien holdes på torsdag den 11. april, klokken 13.00 – 14.30. Tittelen på workshopen er Learning Vision for Teaching and Learning with Technology.

Du kan lese mer om workshopen og registrere deg som deltaker på denne lenken.

Kursleder er Vickie Bacon fra Apple Professional Learning. Til daglig jobber hun med ledergrupper for å designe og implementere skolens strategier for bruk av ny teknologi i opplæringen.

Relaterte artikler

Ber regjeringen forkaste forslaget til nye fraværsregler

Skolelederforbundet, KS og Elevorganisasjonen med felles front mot regjeringens forslag til ny fraværsgrense.

Nyheter

Hurra! Ny forsikringsavtale – nye fordeler

Vi har inngått en ny avtale med Gjensidige, slik at du får gode rabatter på noen av markedets beste forsikringer. Er du under 35 år, får du flere nye fordeler. Har du gått over i mer voksne rekker, så kan du nyte godt av økt rabatt på bilforsikring.

Nyheter

Podkast: Hvordan forholder vi oss til kunstig intelligens?

Kunstig intelligens er ikke til å komme bort fra – fremtiden er allerede her.

Nyheter