Inviterer til høringskonferanser om kvalitetsutvikling

Tidligere i år la Kvalitetsutviklingsutvalget fram sin hovedinnstilling, «Et nytt system for kvalitetsutvikling». Nå inviterer Kunnskapsdepartementet alle som jobber i og med skole i ulike funksjoner til innspillsseminar i januar/februar.

Datoer og steder for konferansene er:

  • 16.01.24 Bergen Radisson Blu Royal Hotel Bergen. Påmelding
  • 18.01.24 Trondheim Scandic Nidelven. Påmelding
  • 30.01.24 Tromsø Scandic Ishavshotell. Påmelding
  • 01.02.24 Oslo Quality Hotel Hasle Linie. Påmelding

Les mer på regjeringen.no

Relaterte artikler

Yrkesfag: Hvordan utdanne fagarbeiderne vi trenger?

Fremtidens Norge har et stort behov for håndverkere og fagarbeidere. Samtidig opplever vi at det satses for lite på yrkesfag og praktiske utdanninger i forhold til de akademiske fagene.

Nyheter
Ill.foto: NTB

Nye kompetansestandarder for karriereveiledning

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse (HK-dir) har på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet, utviklet kompetansestandarder for karriereveiledning/utdannings- og yrkesrådgivning i skolen. Disse er nå godkjente og kan tas i bruk. Kompetansestandardene beskriver hvilken kompetanse de som jobber med karriereveiledning i skolen bør ha. Det er altså en anbefalt faglig standard, ikke formelle krav til kompetanse. HK-dir […]

Nyheter

Barn og unge må prioriteres først

Skolelederforbundet, Barneombudet, Elevorganisasjonen og Utdanningsforbundet er bekymret for en alvorlig utvikling i skolen. Organisasjonene ber nå regjeringen om å prioritere en satsing på laget rundt barn og unge.

Nyheter