Siste innspurt i vervekampanjen

Kjenner du noen som burde vært organisert i landets eneste fagforening for ledere i opplærings- og oppvekstsektoren? Frem til 19. mars får du 1000 kroner hver gang du verver et nytt medlem

Sammen står vi sterkere, både som fagforening og som profesjon.  Derfor organiserer Skolelederforbundet ledere av alle slag i opplærings- og oppvekstsektoren.

Vervekampanjen varer fra og med lørdag den 4. mars til og med søndag den 2. april. Den som verver flest nye medlemmer vinner en iPad, i tillegg til vervepremien på 1000 kroner for hvert nye medlem du verver.

Husk at den du verver må oppgi ditt navn i  innmeldingsskjemaet. Her finner du lenken til innmeldingsskjemaet.

 

Relaterte artikler

Ill.foto: NTB

Nye kompetansestandarder for karriereveiledning

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse (HK-dir) har på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet, utviklet kompetansestandarder for karriereveiledning/utdannings- og yrkesrådgivning i skolen. Disse er nå godkjente og kan tas i bruk. Kompetansestandardene beskriver hvilken kompetanse de som jobber med karriereveiledning i skolen bør ha. Det er altså en anbefalt faglig standard, ikke formelle krav til kompetanse. HK-dir […]

Nyheter

Barn og unge må prioriteres først

Skolelederforbundet, Barneombudet, Elevorganisasjonen og Utdanningsforbundet er bekymret for en alvorlig utvikling i skolen. Organisasjonene ber nå regjeringen om å prioritere en satsing på laget rundt barn og unge.

Nyheter

Frustrasjon og validering i skolehverdagen

Vi fødes alle med følelser, men uten ferdighetene til å regulere eller forstå dem. Som skoleledere, foreldre og lærere, har vi en viktig rolle i å hjelpe barn til å håndtere disse følelsene på en sunn måte.

Nyheter