Siste innspurt i vervekampanjen

Kjenner du noen som burde vært organisert i landets eneste fagforening for ledere i opplærings- og oppvekstsektoren? Frem til 19. mars får du 1000 kroner hver gang du verver et nytt medlem

Sammen står vi sterkere, både som fagforening og som profesjon.  Derfor organiserer Skolelederforbundet ledere av alle slag i opplærings- og oppvekstsektoren.

Vervekampanjen varer fra og med lørdag den 4. mars til og med søndag den 2. april. Den som verver flest nye medlemmer vinner en iPad, i tillegg til vervepremien på 1000 kroner for hvert nye medlem du verver.

Husk at den du verver må oppgi ditt navn i  innmeldingsskjemaet. Her finner du lenken til innmeldingsskjemaet.

 

Relaterte artikler

Sammen må vi styrke elevenes kunnskap i matte, lesing og naturfag

Pisa undersøkelsen som kom i dag, føyer seg inn i rekken av undersøkelser som viser at elevene våre skårer dårlig på matte, lesing og naturfag. Utviklingen går dessverre i feil retning. –  Vi har pekt på behovet for at skolene får tilstrekkelig med ressurser for å kunne gi opplæring av høy kvalitet, sier leder av […]

Nyheter

Må sikre nok ledelsesressurser i SFO

Statsbudsjettforlik mellom regjeringen og SV er i havn og diskuteres og vedtas på Stortinget i dag.

Nyheter

Kronprins Haakon delte ut skolepris til Storhamar videregående skole

Storhamar videregående skole fikk Dronning Sonjas skolepris 2023 for sitt grundige arbeid med inkludering og likeverd. Prisen ble utdelt av Kronprins Haakon.

Nyheter