Podkast: Hvordan skal vi løse et stadig større samfunnsoppdrag med stadig mindre midler?

I dag er det åpen høring om kommuneproposisjonen for 2025. I likhet med KS, er Skolelederforbundet sterkt bekymret for den økonomiske situasjonen landets kommuner befinner seg i. Stadig flere av våre medlemmer melder om at de må prioritere mellom lovpålagte oppgaver og at innsparingene går ut over elever og ansatte i skolen.

I den forbindelse har vi invitert Helge Opstad fra Buskerud fylkeskommune og Magne Johansen fra Harstad til å fortelle om situasjonen i deres områder. Vi har også med oss forbundsleder Stig Johannessen for å presentere Skolelederforbundets høringssvar og bakgrunnen for det.