Nytt nyhetsbrev fra ESHA
600 skoleledere fra mange europeiske land er til stede på ESHA-konferansen «School Leaders Making a Difference» i Dubrovnik denne uken.

Nytt nyhetsbrev fra ESHA

ESHA, the European School Heads Association, er en medlemsorganisasjon for europeiske skolelederforbund. Nesten alle europeiske land er representert i organisasjonen, og Skolelederforbundet er også representert i styret i ESHA  med forbundsleder Stig Johannessen.

ESHA sender ut månedlige nyhetsbrev som du kan melde deg på fra organisasjonens hjemmeside. Hvis du ønsker å lese innholdet på norsk, kan du velge ulike språkalternativer når du er inne på nettsiden.

Nyhetsbrevet for november omhandler blant annet ESHA-konferansen i Dubrovnik, informasjon om nettkurs for skoleledere om digitalisering av skolen og andre ESHA-prosjekter. Skolelederforbundets nyeste rapport «Er vi styrt eller støttet» er også omtalt. Lenke til nyhetsbrevet finner du her.

 

Relaterte artikler

Hvordan skal vi hjelpe de engstelige barna?

Noen barn er mer engstelige enn andre og for noen kan det være veldig hemmende. Men ofte skal det ikke så veldig stor innsats til for å gi disse barna en bedre skolehverdag.

Nyheter

Ny podkast: Hvordan håndterer skoleledere langvarige 9A-saker?

Mange av Skolelederforbundets medlemmer er godt kjent med Opplæringslovens kapittel 9A, som omhandler elevenes rett til et trygt og godt skolemiljø. Nedfelt i loven er også skolens aktivitetsplikt når 9A-saker meldes inn. Disse sakene kan være langvarige og belastende for alle de involverte.

Nyheter

Bli med på virtuell workshop om skoleledelse den 19. mars

Som medlem av Skolelederforbundet har du mulighet til å delta på seks frittstående virtuelle workshops om skoleledelse. Webinarene er utviklet av Apple Professional Learning for ESHA (European School Heads Association). ESHA er en medlemsorganisasjon for nasjonale skolelederforbund i Europa. Den andre workshopen i serien holdes på tirsdag den 19. mars, klokken 13.00 – 14.30. Tittelen […]

Nyheter