Nytt nettverk for ledere i kulturskoler
Trond Otto Berg er rektor ved Vestnes kulturskole og sentralstyremedlem i Skolelederforbundet. (Foto: Privat)

Nytt nettverk for ledere i kulturskoler

Den 3. april avholder Skolelederforbundet det første møtet i det nye nettverket for ledere i kulturskoler. Formålet er å diskutere utfordringer i sektoren, dele erfaringer og bygge gode faglige nettverk.

Trond Otto Berg er rektor for kulturskolen i Vestnes i Møre og Romsdal, og medlem av sentralstyret i Skolelederforbundet.

– Med dette uformelle kulturnettverket ønsker vi å etablere en arena der både sekretariatet og sentralstyret i Skolelederforbundet kan komme enda nærmere de utfordringene som deler av kulturskolesektoren står i, sier han.

– Samtidig vil nettverket være en god arena for erfaringsutveksling og faglig nettverksbygging for oss som arbeider i sektoren.

Alle ledere i kulturskoler er velkommen til å delta på møtet som holdes i Skolelederforbundets lokaler i YS bygget i Lakkegata 23 i Oslo. Tidspunkt for møtet er 17.30 – 19.30 på onsdag den 3. april.

Du kan delta på møtet selv om du foreløpig ikke er medlem av Skolelederforbundet, men har lyst til å bli bedre kjent med oss. Nettverksmøtet er gratis å delta på.

Ta kontakt med politisk rådgiver i Skolelederforbundet Alf Aschim aba@skolelederforbundet.no dersom du ønsker å delta på møtet eller har spørsmål om nettverket.

Det er også mulig å delta på møtet på Teams fra kl. 18.00.  Du få oppgitt lenke til møtet ved påmelding.

 

Relaterte artikler

Ber regjeringen forkaste forslaget til nye fraværsregler

Skolelederforbundet, KS og Elevorganisasjonen med felles front mot regjeringens forslag til ny fraværsgrense.

Nyheter

Hurra! Ny forsikringsavtale – nye fordeler

Vi har inngått en ny avtale med Gjensidige, slik at du får gode rabatter på noen av markedets beste forsikringer. Er du under 35 år, får du flere nye fordeler. Har du gått over i mer voksne rekker, så kan du nyte godt av økt rabatt på bilforsikring.

Nyheter

Podkast: Hvordan forholder vi oss til kunstig intelligens?

Kunstig intelligens er ikke til å komme bort fra – fremtiden er allerede her.

Nyheter