Bli med på virtuell workshop om skoleledelse den 19. mars
Ill.foto: Istockphoto

Bli med på virtuell workshop om skoleledelse den 19. mars

Som medlem av Skolelederforbundet har du mulighet til å delta på seks frittstående virtuelle workshops om skoleledelse. Webinarene er utviklet av Apple Professional Learning for ESHA (European School Heads Association). ESHA er en medlemsorganisasjon for nasjonale skolelederforbund i Europa.

Den andre workshopen i serien holdes på tirsdag den 19. mars, klokken 13.00 – 14.30. Tittelen på workshopen er Elements of Leadership.

Workshopen vil fokusere på hvordan ledere kan jobbe for å skape gode læringsmiljøer og håndtere endringer. Du kan lese mer om workshopen og registrere deg som deltaker på denne lenken. Her finner du også mer informasjon om kursholder Kerry Abercrombie.