Velkommen til webinar med Cato Zahl Pedersen
Cato Zahl Pedersen

Velkommen til webinar med Cato Zahl Pedersen

YS` lederutvalg inviterer til gratis webinar i samarbeid med Mitt Lederunivers: “Selvledelse til ledere: Beste versjon av seg selv, også for fellesskapet"

Torsdag den 11. april fra kl. 12.00 til 13.15 er du som er medlem av Skolelederforbundet velkommen til å delta på et seminar i regi av YS og Mitt lederunivers.

Webinaret holdes av Cato Zahl Pedersen som har vunnet 13 gull og ett sølv i fire forskjellige Paralympics, i grenene langrenn, alpint og friidrett.

Cato har har levd et liv som profesjonell idrettsutøver, gjennomført ekspedisjoner til blant annet Sydpolen og Mount Everest, jobbet innen markedsføring og salg, skapt Cato Senteret samt sist arbeidet med prestasjonsutvikling i Olympiatoppen.

Hva handler webinaret om?

– Det hele startet nederst i trappa, da jeg overlevde 17.000 volt i en høyspentulykke i 1973. Armene gikk tapt, men jeg beholdt livet! Hva vil du med livet? Hvem vil du være – for deg selv, og overfor andre? Hva vil du få til? Disse store spørsmålene har jeg funnet gode svar på, takket være gode mennesker rundt meg. Mennesker som alle er ledere på sin måte.

Trinn for trinn oppover i trappa, har Cato Zahl Pedersen vært lidenskapelig opptatt av å skape prestasjon. Det har dreid seg om selvledelse, ledelse, kultur og lidenskap. Webinaret handler om gjennombruddet i ulykken, Sydpolen og Mount Everest, men mest handler det om menneskene og metodene som ligger til grunn for å få ting til, sammen:

– Skal du lede andre, gjelder det å kunne lede seg selv.

Målgruppen for webinaret er ledere på alle nivåer. Webinaret er gratis. Du kan melde deg på ved å trykke på denne lenken til Mitt lederunivers. 

 

Relaterte artikler

Episode 321

Podkast: Hvor mye handlingsrom har vi egentlig?

CLASS (Comparisons of Leadership Autonomy in School Districts and Schools) er et forskningsprosjekt som undersøker skolelederes opplevde og reelle handlingsrom. De har særlig sett nøye på relasjonen mellom skoleleder og skoleeier, og hvordan denne relasjonen spiller en viktig rolle i å definere ledernes handlingsrom.

Nyheter

Vårens vakreste eventyr – lønnsforhandlingene

Eller blir det det?

Nyheter

Slo alarm om høyt og økende fravær: Måtte styrke laget rundt eleven

Sommeren 2023 fikk rektor Sverre Johannessen ved Nittedal ungdomsskole medieoppslag fordi han valgte å si fra om høyt og raskt økende fravær ved skolen. I etterkant har skolen ansatte flere miljørådgivere, iverksatt nye prosjekter, fått foreldrene på banen og kommunen har opprettet et eget fraværsteam. Men de opplever ikke at de er i mål. Fraværsproblematikk krever innsats over tid.

Nyheter | Fagartikler