Se webinar om SFS 2213

Hvis du ikke fikk med deg webinaret om SFS 2213 kan du se opptaket på våre medlemssider.

Skolelederforbundet holder en rekke webinarer og i tiden framover vil noen disse bli lagt ut på våre medlemssider.

Det første webinaret som er lagt ut handler om SFS 2213. Du må logge deg inn på medlemssidene for å se webinaret.

Personvern i Skolelederforbundet

Dine rettigheter Alle som er registrert i Skolelederforbundets systemer har krav på innsyn i de personopplysningene som er registrert om dem selv. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Skolelederforbundet ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og […]

Forhandlere i podkasten Viktigste Leder

I podkasten Viktigste Leder retter vi søkelyset mot lokale forhandlinger og forhandlerrollen. Her finner du alle episodene.

YS’ forventninger til statsbudsjettet for 2023

– Stigende priser på mat, bensin og andre varer utgjør en betydelig belastning for økonomien til medlemmene våre, sier YS-leder Erik Kollerud.