Podkast: Skoleledere – hva skal vi egentlig med dem?

Hvordan opplever medarbeiderne i skolen ledernes tidsbruk, og hva skulle de ønske at de brukte tiden sin? Ønsker lærerne rammestyring, eller vil de ha en leder som er tettere på?

Professor Rudi Kirkhaug fra Norges arktiske universitet står bak rapporten «Medarbeidernes ønsker og krav til lederne». Den følger opp lederrapporten fra 2021, og inneholder flere overraskende funn. I samtale med Alf Aschim deler han sine funn.

Last ned medarbeiderundersøkelsen