Vi oppretter nytt kurs i sosiale medier

Vi oppretter nytt kurs i sosiale medier

Hvordan kan din skole eller barnehage profileres bedre på sosiale medier? Hvordan kan arbeidet med sosiale medier organiseres? Hvilke fallgruver lønner det seg å unngå?

Dette er spørsmål som tas opp i Skolelederforbundets nye kurs «Synlighet i sosiale medier for skoler og barnehager». På kurset får deltakere diskutere ulike caseoppgaver og jobbe praktisk med produksjon av godt innhold. Etiske problemstillinger knyttet til sosiale medier vil også bli drøftet.

Kurset holdes på bestilling ute hos fylkes- og lokallag. Varigheten er 1,5 timer. Kursholder er kommunikasjons- og markedsansvarlig Modolf Moen fra sekretariatet.

Er du interessert i kurset? Ta kontakt med din fylkes- eller lokallagsleder, eventuelt Modolf Moen direkte på mmo@skolelederforbundet.no.