Velkommen til medlem 3800!
loader
Skolelederforbundet – vi løfter landets viktigste ledere

Velkommen til medlem 3800!

Det er god vekst i medlemstallet til Skolelederforbundet. I november 2017 feiret vi medlem nummer 3700 og allerede i mai passerte vi 3800 medlemmer!

Medlem nummer 3800 ble Jensine Sundsdal Weng. Hun er undervisningsinspektør på Fjellhamar skole i Lørenskog. Hun har vært lærer her siden 2000 – med et kort opphold i Rælingen innimellom.

Fylkesleder i Akershus, Karen Marie Løberg Furuseth, troppet opp på Fjellhamar for å markere at vi hadde nådd et rundt medlemstall. Hun overrakte blomster og ønsket Weng velkommen i forbundet. Løberg Furuseth benyttet også sjansen til å fortelle litt om aktiviteten i Akershus fylkeslag.

Weng har tatt rektorskolen på BI og ønsker å gå videre på masterutdanning. – Jeg er veldig fornøyd med studiet på BI. Det gir både personlig utvikling og faglig påfyll. Det er viktig å skape et VI i skolen; et felleskap om å drive den beste skolen for elevene. 

– Som leder kan jeg være med å tilrettelegge, og motivere og for at ansatte kan utvikle gode læringsmiljøer, og utvikle seg i sitt arbeid med elevene. Å se de ansatte og bygge relasjoner til dem er viktig for at de oppleve tillit. Weng framhever også kontakten med elevene som viktig for en leder. Hun er ofte ute blant elevene – og tilstede i klasserommet. 

– Jeg er opptatt av å se læring, se klassemiljøet og forstå hvordan det er å være i klasserommet, og sørge for at jeg er kjent med elevgruppa. Det gir et bedre grunnlag for å drive pedagogisk ledelse og skoleutvikling. 

Weng sier hun alltid har ment det er viktig å være organisert. Når hun nylig fikk fast stilling som inspektør, var det naturlig for henne å melde seg inn i Skolelederforbundet. – Det er et forbund som er opptatt av de utfordringene jeg står overfor som leder. 

Weng var medlem av en annen organisasjon som lærer. Hun måtte skifte forsikringsleverandør i og med overgangen. – Det gikk veldig greit! Det var egentlig lurt for da fikk jeg rydda litt i forsikringene mine. Og det ble ikke noe dyrere.

 Nysgjerrig på oss? Vurderer du å bli medlem? Sjekk fordelene her!