Ta vårt introduksjonskurs – få bedre kontroll over tiden din!

Ta vårt introduksjonskurs – få bedre kontroll over tiden din!

Er du som ledere flest, og har litt for mange baller å sjonglere? Går du hjem med en følelse av at du ikke fikk gjort det du egentlig skulle den dagen? Da bør du sjekke ut vårt introduksjonskurs i effektiv tidsbruk.

Både forskning og våre egne medlemmer bekrefter at skoleledere overlesses av ikke-pedagogiske oppgaver i så stor grad at det går ut over pedagogisk ledelse. Vi ønsker å avhjelpe dette problemet ved å opprette et kurs i effektiv tidsbruk for våre medlemmer.

Til alle nyinnmeldte

Kurset tilbys alle nyinnmeldte medlemmer og baserer seg på forskningen til produktivitetseksperten Steven Covey.

I løpet av kurset får du en innføring i en praktisk modell for hvordan du kan strukturere arbeidsuken din på en måte som øker sjansen for å rekke over mer av de oppgavene du ønsker å få gjennomført.

Coveys grunnholdning er at man skal bruke mindre tid på det som haster, og mer tid på det som er viktig. I dette kurset får deltakerne øvd seg på nettopp dette!

Gratis reise og deltakelse!

Kurset varer i tre timer og er en kombinasjon av teori, gruppearbeid og plenumsdiskusjon. Kursholder er kommunikasjonsansvarlig i Skolelederforbundet, Modolf Moen. Moen er utdannet journalist med videreutdanning i organisasjonsadferd og ledelse.

Kurset holdes på Park Inn Hotell på Gardermoen 28. juni. Selve kurset er helt gratis, og forbundet dekker reiseutgiftene dine, hvis reisen foregår på billigst mulig måte. Alle som melder seg inn før 1. juni får tilbud om kurset.

Meld deg inn nå – og gjenvinn kontroll over tiden din!

Eller legg igjen navn og nummer her så kontakter vi deg for en uforpliktende prat omkring hva vi kan tilby deg!