Søker ny redaktør Skolelederen

Ledig stilling

REDAKTØR AV SKOLELEDEREN

SKOLELEDERFORBUNDET er en fagforening for ledere i oppvekst- og opplæringssektoren i Norge. Forbundet har nærmere 4000 medlemmer i hele landet.

Vi er 11 ansatte i sekretariatet og holder til i hyggelige kontorlokaler i Øvre Vollgate i Oslo.

Vi søker etter en redaktør med erfaring fra redaksjonelt arbeid, kompetanse på digitale kanaler og erfaring med drift av nettsider. I tillegg ønsker vi at medarbeideren har kjennskap til oppvekst- og opplæringssektoren, offentlig forvaltning, lov- og avtaleverk, og kunnskap om fagforeningers rolle og oppgaver i arbeidslivet.

Stillingen vil utvikles i samarbeid med den som blir tilsatt som redaktør og vil etter hvert dekke et bredere felt av kommunikasjonsarbeidet i forbundet.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

• Høyere, relevant utdanning. Realkompetanse kan erstatte manglende utdanning.
  • Erfaring fra redaksjonelt arbeid, fotografering og produksjon av tidsskrift/fagblad.
  • God presseetisk vurderingsevne og journalistisk forståelse.
  • Erfaring med drift av nettsider.
  • Erfaring med sosiale medier.
  • Erfaring fra oppvekst- og opplæringssektoren.
  • Solide språklige ferdigheter.
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Arbeidsoppgaver er blant annet:

• Være ansvarlig redaktør for fagbladet Skolelederen og forbundets nettsider.
  • Samarbeide med trykkeri og annonseselger.
  • Organisering og teknisk ajourhold av nettsidene.
  • Samarbeide med fylkeslag og lokallag om nettsidene.
  • Medansvar for andre kommunikasjonsoppgaver.

Oppstart: medio april                       Søknadsfrist: 1. desember

Vi tilbyr: Stillingsstørrelse 100%. Fleksitid. Hyggelig arbeidsmiljø. Lønn etter avtale. Det må beregnes en del reisevirksomhet.

Spørsmål om stillingen: Administrativ leder Mette Sæthre, msa@skolelederforbundet.no, tlf. 95110939