Nytt kurs i effektiv tidsbruk
loader
Skolelederforbundet – vi løfter landets viktigste ledere

Nytt kurs i effektiv tidsbruk

Skolelederforbundets nyeste kurs gir råd om hvordan du kan bruke arbeidstiden mer effektivt som skoleleder.

Som skoleleder må du hele tiden sjonglere små og store oppgaver, alt fra vanskelige foreldresamtaler, økonomirapportering til oppfølging av vedlikehold. I tillegg kommer alle avbrytelsene, som gjerne fører til at du sjelden får gjort det du hadde planlagt for dagen.

Skolelederforbundets nye kurs "Slik bruker du tiden din mer effektivt som leder" gir en innføring i en metode for å håndtere denne typen krysspress og oppgaveflom. Her får du øvd på å begynne i riktig ende, og på å sortere og prioritere oppgaver.


Anerkjent metode

Kurset er basert på den anerkjente amerikanske organisasjonsutvikleren Stephen Coveys modeller, da særlig boken "De syv kjennetegnene på effektive mennesker". Kurset varer i to timer, består av en blanding av teori og praksis, og egner seg for 5 - 20 deltakere. Kursholder er Modolf Moen, kommunikasjonsansvarlig i Skolelederforbundet. 

Kurset bestilles av fylkeslag eller lokallag. Har du spørsmål eller innspill til kurset? Kontakt kommunikasjonsansvarlig Modolf Moen på modolf.moen@skolelederforbundet.no 

PS: Er du nysgjerrig på hvilke andre tilbud vi kan gi deg som medlem? LINK TIL LANDINGSSIDE-VIKTIGSTE LEDERE