Fornøyde deltakere på introduksjonskurs

Fornøyde deltakere på introduksjonskurs

- Kurset i effektiv tidsbruk var nyttig for å kunne få mer kontroll over egne prioriteringer, sier deltaker og nyinnmeldt medlem, Rikke Breiby.

Skolelederforbundet arrangerte 28. juni et introduksjonskurs for nye medlemmer, et tilbud som går ut til alle som melder seg inn. Kursene holdes fire ganger i året i forskjellige temaer. Kurset i juni var i effektiv tidsbruk.

Kurset er basert på den anerkjente amerikanske organisasjonspsykologen Steven Coveys teorier, og gir en praktisk øvelse i hvordan man kan strukturere arbeidsuken for å oppnå maksimal arbeidsflyt.

- Kurset var matnyttig, og gav meg nye verktøy for å kunne strukturere en hektisk hverdag, sa assisterende rektor Turid Bådsvik Hauso.

Også Nina Helene Solem, avdelingsleder på barnetrinnet, var fornøyd med kurset.

- Det er en utfordring å si nei, og kurset tok opp den problematikken på en god måte, sier Solem.

Nysgjerrig på hvilke kurs vi tilbyr våre medlemmer?

Vil du vite mer om Skolelederforbundet?