- Lederne må ivaretas

- Lederne må ivaretas

- For å stå i en jobb som leder er du avhengig av en god lønn, sier undervisningsinspektør Bjørn Furulund, en av våre mange dyktige lønnsforhandlere.

Bjørn Furulund er undervisningsinspektør ved Marker skole, og har i mange år forhandlet lønn lokalt for våre medlemmer i hans distrikt.

- Hvorfor er du lønnsforhandler i Skolelederforbundet, Bjørn?

- Ledelse er viktig, og lederne må ivaretas. For å stå i en slik jobb er man avhengig av gode arbeidsvilkår. Det er en utbredt forståelse der ute for at våre medlemmer er viktige yrkesutøvere, som også fortjener anerkjennelse i form av god lønn.

- Hvordan blir du møtt av arbeidsgiverne?

- Jeg opplever at Skolelederforbundet har en god anseelse når vi forhandler lønn rundt om i kommunene, sier Bjørn.

Visste du at?

• Skolelederforbundet har dyktige tillitsvalgte lokalt som kan forhandle lønn og drøfte arbeidsforholdet ditt med arbeidsgiveren din, enten du er ansatt i en kommune/fylkeskommune, stat eller privat sektor.
  • Skolelederforbundet har den samme innflytelsen som alle øvrige organisasjoner, gjennom vår hovedorganisasjon YS når hovedavtaler, hovedtariffavtaler og arbeidstidsavtaler skal forhandles sentralt.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber for deg i lønnsforhandlinger

Nysgjerrig på oss og medlemskap?

Vil du at vi skal kontakte deg?