Ny medlemsfordel: Månedens bok

Vi introduserer nå en spennende ny medlemsfordel i Skolelederforbundet – Månedens bok. Som medlem får du tilgang til rabatterte fagbøker innen skole- og barnehageledelse, som kan være til stor nytte i din profesjonelle utvikling og ditt daglige arbeid som leder.

Planleggeren for skoleåret 2023/2024

I anledning lanseringen vil vi tilby deg en eksklusiv rabatt på 20% på Planleggeren for skoleåret 2023/2024. Planleggeren er et uvurderlig verktøy for å organisere og strukturere din tid i det kommende skoleåret, så du kan være forberedt i god tid før skolestart.

Siste bestillingsdato er 25. juni.

Les mer og bestill planleggeren

Relaterte artikler

Ny forskning på rektors handlingsrom

Skolelederforbundet har siden 2018 satt seg som mål å presentere forskning som belyser ledere og lederes ulike rammebetingelser under Arendalsuka. I år var femte gang vi hadde mer enn fullt hus på vårt arrangement, noe som tyder på at det vi bringer til torgs er relevant og skaper interesse.

Aktuelt

7 av 10 rektorer beskriver jobben som helsefarlig

Hvorfor er det så få som ønsker seg landets viktigste lederjobb? En ny forskningsrapport fra Universitetet i Agder viser urovekkende funn.

Aktuelt

Barnehage – og skoleledere i Europa krever internasjonal handling for å unngå rektorkrise

Ledere innenfor skole- og oppvekstsektoren i Norden og i Europa har gått sammen og utformet forventninger til at satsning på den viktigste lederen i barn og unges oppvekst i Europa blir styrket.

Aktuelt