Medlemsfordeler Skolelederforbundet Forsikringer
loader
Skolelederforbundet – vi løfter landets viktigste ledere

Trygghet er viktig for våre medlemmer

Vi tilbyr gunstige forsikringer til våre medlemmer i samarbeid med Gjensidige og YS. Vi har gode vilkår, og det er enkelt å bytte.

Forsikringene omfatter nå nyhetene YS Inntektssikring og YS Hytteinnbo, i tillegg det øvrige YS-tilbudet, som omfatter innboforsikring, skadeforsikringer og flere typer personforsikringer

Skolelederforbundet har også en obligatorisk grunnforsikring. Den inkluderer både en dødsfalls- og familieulykkeforsikring og blir trukket sammen med medlemskontingenten. Medlemmer betaler 110 kroner per måned for forsikringen som omfatter både dødsfalls- og familieulykkeforsikring.

Her finner du en generell oversikt over hvilke forsikringsvilkår vi tilbyr deg gjennom Gjensidige.

Enkelt å bytte

Det er enkelt å skifte fra forsikringer som er knyttet til et annet fagforeningsmedlemskap. Med en telefon til Gjensidige får du individuell veiledning omkring bytte av forsikringer, sammenligninger med forsikringer du allerede har – og ikke minst et pristilbud.

For å få en individuell beregning av hvilke forsikringer vi kan tilby akkurat deg, er det lettest om du:

  • Ringer Gjensidige direkte på 915 03100 og opplyser at du vurderer medlemskap i Skolelederforbundet.
  • Ber om en sammenligning av dine eksisterende forsikringer med de nye forsikringsvilkårene du vil få gjennom Gjensidige. Hvis du har spesielle forsikringer, kan du ringe vår kontakt i Gjensidige, Iren Løseth, på 975 20 518. Hun kan gi en mer detaljert, individuell utregning av forsikringstilbudet vi kan gi deg.  
  • Tar stilling til tilbudet og kontakter Skolelederforbundet for innmelding

 

NB! Hvis du har spesielle forsikringer gjennom din nåværende organisasjon, anbefaler vi deg å ringe vår kontaktperson i Gjensidige, Iren Løseth, på 975 20 518. Hun kan gi deg en detaljert, individuell utregning av hvilket forsikringstilbud vi kan gi deg.  

Andre YS-fordeler

Gunstige forsikringer er ikke den eneste fordelen du får som medlem. Rabatt på banktjenester, hotellovernattinger og drivstoff inngår også i fordelene. Her får du en full oversikt over alle medlemsfordelene du får som Skolelederforbundet- og YS-medlem.

Har du flere spørsmål om medlemsfordelene våre, kan du kontakte administrasjonskoordinator i YS, Heidi Briskodden, telefon: 21 01 36 00/ 92 68 83 39.