Få 1 500 kroner for hvert medlem du verver - Skolelederforbundet

Få 1 500 kroner for hvert medlem du verver

Høstens store vervekampanje i gang! Få et universalgavekort på 1500 kroner for hvert nytt medlem du verver!

I år gir vi også en ekstra fin vervepremie til de som verver flest nye medlemmer. De tre beste ververne vinner i tillegg en iPad!

Vervekampanjen gjelder helt fram til 1. november 2021.

Innmeldingsskjema finner du her på nettsidene. Det er viktig at den som melder seg inn fyller ut feltet “Jeg er vervet av” i innmeldingsskjemaet.

Lykke til med medlemsverving!