Delta på webinar om retorikk for ledere

På webinaret den 19. april får du gode råd om hvordan du fremmer et budskap på en måte som treffer målgruppen din.

Vil du lære hvordan du kan treffe målgruppen din på en overbevisende måte? I så fall bør du delta på webinaret Retorikk for ledere den 19. april kl. 15.00 – 16.00.

Kurset holde av kommunikasjons- og markedsansvarlig Modolf Moen i Skolelederforbundet og er gratis for alle våre medlemmer.

Påmelding til webinaret finner du har.

Relaterte artikler

Økonomi, læremidler og leseglede

PIRLS-undersøkelsen viser at norske elever leser dårligere og har mindre leseglede enn tidligere. Selv om vi ikke er klassens verste, er det alarmerende tall.

Aktuelt

Må ha tillit til at skoleledere sammen med lærere gjør det beste for elevene

Vi må gi skolelederne, lærerne og andre ansatte tillit til å ta de faglige, pedagogiske avgjørelsene sammen med elevene. Vi trenger en tillitsreform i skolen! Derfor er Skolelederforbundet veldig glad for at hele komiteen stiller seg bak at ti prosent av timene i hvert fag kan flyttes til andre fag eller brukes tverrfaglig i grunnskolen. Men videregående skole må også få denne fleksibiliteten.

Aktuelt

Opplæringsloven medfører utfordringer for ledere innen oppvekst og utdanning

Torsdag 1. juni vedtas den nye opplæringsloven i Stortinget. Forskriften som skal følge loven vil det arbeides med fremover mot nyttår. Begge skal ha sin iverksettelsesdato fra 1.8 2024.

Aktuelt