Internasjonal utdanningskonferanse i Singapore

På nyåret går holdes den internasjonale skoleforskningskonferansen ICSEI 2018 Singapore 8-12 January 2018 .

Det overbyggende temaet i år er skoleutvikling - og hvordan måle den. ICSEI står for International Congress for School Effectiveness and Improvement, og det er en internasjonal utdanningskonferanse som samler skoleledere, lærere, politikere og forskere fra hele verden. Konferansen fungerer som et globalt fellesskap der nyskapende kunnskap og god praksis blir delt for å forbedre kvaliteten på utdanning og utdanningssystemer for alle verdens barn og unge.

I 2019 er det Norges tur til å huse den prestisjetunge konferansen. I spissen for arrangementet står Universitetet i Stavanger. Skolelederforbundet sitter i styringsgruppa til ICSEI.